søndag den 4. maj 2014

Lidt pænt til stuen

Ud over de fine ting fra ferm LIVING, som jeg viste i et tidligere indlæg, så er der kommet lidt andre forårsfinheder ind i vores stue. Det føles godt at bo i den vante lejlighed i Odense igen, men jeg har også den vildeste lyst til at omrokere, ommøblere og bare generelt skabe nogle nye rammer her i vores lille hule.

Det er ikke fordi, der er sket alverdens kæmpestore ændringer. Men der er kommet lidt flotte blomster indenfor, og så har jeg gjort et kup i dag.


Blomsterne er fra svigermors have. Hun lavede buketten til mig, da vi spise hos hende fredag aften. Jeg synes den går så fint til den farvede fugl på vores lille IKEA-skab. Desuden kom min mor med en buket flotte lyserøde roser, som huserer i vindueskarmen. Jeg elsker at have friske blomster i vores hjem, og det bør virkelig prioriteres hver uge!


Den lækre cremefarvede Kählerlysestage er flyttet ind i dag. Kiggede lidt i butikker inde i centrum, og da vi nåede ind i Magasin fik jeg øje på denne. Gav en veninde en lysegrå af slagsen i julegave, og jeg har misundt hende lige siden, haha. Så det er et velovervejet køb. Men jeg er jo som bekendt en nærigrøv uden sammenligning, så det der endeligt fik mig til at slå til i dag var prisen. 75 kroner, simpelthen! Det er halv pris af, hvad stagen normalt koster, og så var farven jo sååå pæn. Den kom med hjem, og jeg har købt fire lyse i forskellige farver i Søstrene Grene. Blandt andet et pastellyserødt, som kommer i stagen, når kæresten ikke er hjemme ;-)

2 kommentarer:

  1. Sikke fine sager! :) Jeg er også så glad for den lysestage :)

    SvarSlet
  2. Ser så fint ud - den stage er bare flot!

    SvarSlet