tirsdag den 8. juli 2014

Lidt Ganni-ballade

Der har været stille her på bloggen, da kæresten og jeg har nydt tre feriedage sammen. Vi pakkede bilen og drønede mod Hellerup lørdag formiddag, hvor vi lånte en af mine veninders lejlighed, mens hun er ude at rejse. Vi kørte tilbage til Odense i dag, da jeg skal knokle videre med mit speciale, til en fødselsdag i den kommende uge og til lægen. Ellers kunne vi være blevet i hovedstadsområdet i lang tid, for vi havde en del, vi gerne ville nå at opleve.

I dag smuttede vi i et shoppingcenter ikke så langt fra lejligheden. Og det endte altså ud i denne omgang shoppingballade. Jeg prøvede allerede det fine fodtøj, da jeg boede derovre for nogle måneder siden. Det er egentlig ikke fordi, jeg har gået og tænkt på dem lige siden og ligget søvnløs over ikke at have hapset dem med hjem - men da jeg så prøvede dem på igen i dag, ad flere omgange, så kunne jeg ikke modstå længere.

De var nedsat med 60 %, hvilket de også er inde på Gannis hjemmeside lige her. Fra 1399,- til 559,50,-. Et sandt kup i mine øjne.


Farven er lidt svær at se på mine billeder, som jeg har snuppet i aftenbelysning og med min telefon. Jeg valgte de mørkeblå, og valget stod mellem dem og de grå. Synes dog, at elastikken i siden er mere anonym på de mørkeblå, og de grå virkede lidt mere sarte i farven. Og det skal de altså ikke være, hvis jeg skal bruge dem ofte.

Nu skal jeg så bare lige lære at vælge et par højhælede støvletter frem for sneakers eller ballerinaer en gang i mellem. Jeg har nemlig besluttet mig for, at man godt kan komme lidt op i højden, selvom det bare er hverdag, og ens vildeste oplevelse er cykelturen ud til læsesalen. I det mindste er man da velklædt, mens specialet prøver på at skrive sig selv.


Normalt går jeg slet ikke i høje hæle til hverdag. Egentlig ikke, fordi jeg har en særlig god grund til ikke at gøre det, for jeg synes, det ser drønsmart ud til andre. I virkeligheden vinder det komfortable nok (lidt for) ofte i min verden, men disse skønheder fra Ganni kombinerer altså både højde og rarhed.

Selvom støvlerne er relativt høje, så er de overraskende behagelige at have på. Næsten lige som flade sko. Det skyldes nok især plateauen foran ved tæerne, og så ikke mindst, at det er god kvalitet :-) Jeg glæder mig til at smide dem på og nyde, at højhælet fodtøj ikke nødvendigvis er lig med uudholdelig smerte og akavet gang. Måske ryger de allerede på i morgen.

2 kommentarer:

 1. De er virkelig lækre! Godt kup :)

  Jeg er heller ikke god til at komme op i højden på hverdage, men meget gerne hvis jeg skal noget særligt. Det giver altså et pift til tøjet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det nemlig. Og jeg bliver aldrig typen, der konsekvent går i høje hæle hver eneste dag. Det elsker jeg mine Converse, ballerinaer og andre sneakers for meget til. Men jeg elsker sko/støvler, som netop kan bruges til hverdag og festligere begivenheder :-)

   Slet