torsdag den 5. marts 2015

Tid til lidt nyt

Mens manden arbejder heroppe i Sverige har jeg god tid til at arbejde på nogle spændende, mulige samarbejdsaftaler, planlægge freelanceopgave og ikke mindst lege med bloggen. Jeg får næsten altid lyst til at rydde op, rydde ud og rykke lidt rundt, når foråret kommer. Da vi jo ikke bor hjemme i vores faste lejlighed for tiden, så har jeg altså brugt mine omrokeringskræfter herinde på bloggen.Som I nok har opdaget, har jeg bikset en ny header sammen. Den anden var lidt for stor, synes jeg. Og så var billederne lidt gamle og kedelige. Der trængte til lidt luftforandring billedmæssigt, så det har jeg sørget for i dag. Er selv fint tilfreds med resultatet af mine Photoshop-anstengelser, så nu må vi se, hvor længe denne får lov til at overleve. Billederne er i øvrigt fra vores bryllup, årets fastelavnsboller, lækker lemonade på en god café, knappenål midt i Odense placeret på en lille diner på vej mod Yosemite og lidt af årets julebag.

Hvis I oplever lidt tekniske problemer eller ting, der opfører sig underligt/ser mærkeligt ud her på siden, så må I endelig give lyd. Jeg ændrer også lidt i skrifttype osv. i disse dage, så der kan sikkert nå at gå en masse galt, som jeg ikke selv opdager.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Mange tak. Ind i mellem skal der bare ske lidt med designet :-)

   Slet
 2. Ej, hvor er det bare blevet fint!! Headeren er blevet rigtig god :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde. Nu må vi se, hvor længe det får lov at blive. Men indtil videre er jeg fint tilfreds med forandringen i hvert fald.

   Slet
 3. Meget sød og fin header, elsker hverdagsglimtene.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din feedback. Selvom flere af billederne er fra brylluppet (og ikke heeelt hverdag, haha), så skulle headeren gerne afspejle både hverdag og virvar :-)

   Slet