fredag den 24. april 2015

Fine sager fra Føtex

Weekenden har meldt sin ankomst og endda med rigtig lækkert solskinsvejr. Det er altså lige til at blive i tip-top-humør af, når solskinstimerne hober sig op. Jeg drøner nordpå til Uppsala i morgen formiddag, men inden da ville jeg lige vise jer, hvad der kom med mig hjem i eftermiddags.

Jeg skulle bare hente noget på posthuset, der ligger i Føtex og snuppe en liter mælk med hjem. Inden jeg havde set mig om, var indkøbskurven fuld af alt mulig andet end en liter mælk. Jeg overvejede lidt, om jeg nu virkelig også mangler shorts og nederdel - konklusionen blev ja. Derfor gav jeg den nette sum af 160 kroner for disse, der bliver en del af min sommergarderobe.


Nederdelen er gråmeleret og kostede kun 80 kroner. Den er ret grov i sin melering, hvilket jeg synes er rigtig pænt. Stoffet er tyndt, så den er brugbar både med bare ben til sommer og med uldstrømpebukser under til efterår og vinter. Den grå farve er, synes jeg, også anvendelig til alle årets sæsoner. Og så har jeg de første mange overdele, der passer til denne. Tror allerede jeg hopper i den i morgen, hvor jeg skal rejse i ni timer, for den virker meget behagelig.


Farven på shortsene er lidt svært at få med på billeder. De er pudderfarvede med sølvplettet print, og så er der hvidt opsmøg og hvid kant i hver side. Shortsene kostede også 80 kroner. Jeg er kæmpe fan af deres afslappede udtryk (lidt løs pasform og joggingagtigt stof) kombineret med de sarte farver og det faktum, at de har lommer. Lommer er altid et hit, så jeg har et sted til mobiltelefonen, nøgler og andre smådimser, hvis jeg ikke lige gider have en taske med på farten. Stoffet er virkelig blødt og behageligt. Jeg har rendt rundt i dem, siden jeg kom hjem fra Føtex.


Det er altså overraskende, hvad man kan finde i supermarkedets tøjafdeling. Selvom der, indrømmet, er ret langt mellem snapsene. Det kræver en smule tålmodighed at se forbi alt det hæslige, men i dag betalte det sig virkelig. Jeg er ret sikker på, at begge dele nok skal komme i brug en masse gange.

2 kommentarer:

 1. Fine køb! Ja jeg elsker jo supermarkedstøj - synes tit der er noget, hvis man går en bue uden om det alt for konede ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret. Der er en del hæsligt på hylderne/stængerne. Men hvis man har tålmodighed og en positiv indstilling, så er der faktisk noget fint og billigt i blandt. Er allerede rigtig glad for begge mine køb :-)

   /Line

   Slet