onsdag den 22. april 2015

Ønskeoutfit #7

Så for syv sytten! Det er over et år siden, at jeg sidst lukkede jer ind i mine påklædningsdrømme med et bud på mit ønskeoutfit. I kan se mit seneste lige her, som endda indeholder samme kjole (dog i et helt andet print). Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg på et tidspunkt må eje en af de smukke brush-kjoler. Problemet er jo bare, at de konstant bliver spyttet ud i det ene smukke og uimodståelige mønster efter det andet. Og jeg når aldrig at beslutte mig for at kaste de mere end 1000 kroner efter stofklumpen, før der er landet en ny kollektion, der frister.

Det her outfit ville uden tøven ryge på i morgen, hvis jeg ejede enkeltdelene. Det er forårslækkert i farverne og samtidigt neddæmpet nok til en helt almindelig torsdag i april :-)

Jeg elsker kjolens draperede pasform, og jeg har endnu ikke mødt en kvinde, som denne kjolemodel fra Stine Goya ikke gjorde noget godt for. Den er så klædelig, og denne udgave er yderst anvendelig, men den bliver ikke for kedelig på grund af det fine print. Jeg kan se mig selv trække den over hovedet gang på gang og lade den løse et utal af potentielle tøjkriser.

Skoene fra Reebok er alt for flotte! Farvesammensætningen rammer mig lige i hjertet og modellen er lige tilpas - feminine farver møder afslappede sneakers er altså lækkert. Sålerne ville blive slidt op året rundt, hvis de var en del af min skosamling. Det er, efter min mening, de pæneste sneakers på markedet lige pt. sammen med "Internationalist" fra Nike.

Læderjakken er lidt utraditionel, men jeg synes, den binder outfittet sammen med sin lavendelfarve og det lidt rå bikerudtryk. En læderjakke med lidt spræl måtte meget gerne bo på min knagerække og friske min hang til sorte, grå og mørkeblå items op. Denne fra Notice ville være en skøn forårspendant til min elskede sorte læderjakke.

Tasken er lige det, jeg leder efter. Jeg er vild med størrelsen, formen, farven og læderet. Den findes også i en rød version, som virkelig også er flot. Den mørkeblå kan jeg dog se mig selv bruge mere end den postkasserøde, og denne ville jeg smide over skulderen hver dag. Jeg har længe ledt efter en cross-over taske med plads til mobiltelefon, lille kalender, nøgler, læbestift, en kuglepen og andet uundværligt smådimseri. Tommy Hilger kunne godt være løsningen.

2 kommentarer:

 1. Fine sager! Har du overvejet at holde øje med Trendsales ang. brush-kjoler? Jeg har fundet hhv. en mønstret til 250 inkl. porto og en helt sort til 300 kr. inkl. porto. Man kan være heldig indimellem, og det er virkelig verdens bedste kjole :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg holder ret meget øje ;-) Lige nu er den billigste sat til 400 kr plus porto, og den er ikke i mit yndlingsmønster. Så jeg slår ikke lige til. Synes folk sælger tingene latterligt dyrt på Trendsales ind i mellem.

   /Line

   Slet