onsdag den 29. april 2015

Random Facts #3

God-onsdag-formiddag. Jeg tænkte, det så småt var tid til at dele ud af lidt tilfældige informationer om undertegnede. Jeg har derfor samlet ti totalt ubrugelige facts om mig, som kan give jer en lille snert af indblik i, hvem der skribler løs her på siden.

På en måde var det helt vildt svært at finde på hele ti ting. Da jeg så først var i gang, så var det faktisk rigtig svært at begrænse mig og udvælge de ti, der skulle med på listen. Det var lidt som om, at hjernen lige skulle tunes ind på de her småsære facts, så stod de pludseligt i kø.
 1. Jeg blev kåret til årets håndboldspiller i 95/96. Jeg var otte år gammel og vandt med begrundelsen, at jeg trofast mødte op til træning og var en god kammerat på holdet. Har stadig t-shirten fra den gang (og kan passe den i dag, så den var liiidt for stor, da jeg vandt den for cirka tyve år siden)
 2. Jeg er bange for at cykle, når det er mørkt. Det er nærmest underordnet, hvor jeg skal cykle henne og i hvor lang tid, så bliver jeg utryg, så snart det bliver mørkt. Ind i mellem er der dog ikke andre løsninger, end at trampe i pedalerne på trods af mørkets frembrud - og der er jo aldrig sket mig noget alvorligt
 3. Hovedregning er virkelig ikke min stærke side. Tallene flimrer nærmest for mig, når jeg på stående fod og lynhurtigt skal regne noget ud.
 4. Surt slik er blandt mine absolutte favoritter, når jeg går banans i bland-selv-slik-afdelingen. Jo mere surt jo bedre. Helst sådan at ansigtet nærmest krymper sig sammen og slår folder på sig selv.
 5. Hvis jeg boede alene ville pastelfarver og særligt lyserødt fylde mindst 80 % mere i indretningen, end det er tilfældet i dag. Jeg ville elske en lyserød kontorstor, en plakat i lyserøde nuancer, en lyserød køkkenmaskine, lyserøde beholdere på skrivebordet/badeværelseshylden/køkkenreolen, lyserøde puder eller lignende.
 6. Jeg elsker bolig- og livsstilsprogrammer. Og jeg sluger dem råt. Hvis jeg ikke ser dem på tv, så ser jeg dem på DR's net-tv-tjeneste eller TV2 Play, som vi heldigvis har abonnement til.
 7. En gang i mellem kan jeg godt erstatte aftensmåltidet med en skål popcorn.
 8. I oktober 2014, for et halvt år siden, kunne jeg løbe over 12 kilometer (og i et acceptabelt tempo). Nu kan jeg med nød og næppe løb 5 kilometer i en nogenlunde hastighed. Burde snøre løbeskoene noget oftere og træne mig tilbage i god form.
 9. Jeg drømmer om en murermestervilla. Der skal være førstesal, kælder og frugttræer i haven. Og så skal den helst være nogenlunde istandsat og ligge lige uden for Odense centrum. Man har vel lov at drømme ;-)
 10. Andre driller mig ofte med, at jeg er nærig. Personligt vil jeg jo bare mene, der er tale om en udpræget grad af økonomisk fornuft, haha. Jeg synes næsten altid, at noget er for dyrt. Og jeg elsker at gøre et godt kup/finde ting, der er på tilbud. Hvem pokker kan ikke lide at spare penge?!5 kommentarer:

 1. Sjove facts! Og dejligt at høre lidt fra dig på bloggen igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde. Jeg vil så gerne have mere tid til bloggen, men den flyver bare af sted med alle mulige andre ting :-)

   /Line

   Slet
  2. Jeg kender det alt for godt ;)

   Slet
 2. Hovedregning sucks og bolig/livsstils programmer rocks - jeg er enig :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din opbakning ;-) Jeg er glad for, jeg ikke er ene om mine holdninger/særheder.

   /Line

   Slet