søndag den 28. juni 2015

Opgradering af sommergarderoben

Langt om længe fik jeg kigget lidt på sommergarderoben. For at sige det mildt trængte den til en opgradering. Så jeg klikkede mig forbi Zalando, smed følgende i indkøbskurven og endte (for en gangs skyld) med at gå hele vejen igennem bestillingen. Hvis alt går vel, kan jeg hente mit nye sommertøj i morgen.

Det som jeg har haft fokus på var ikke at shoppe sorte ting, men heller ikke at lade mine impulser og pasteltrang tage over. For jeg får simpelthen ikke brugt de items, der skiller sig for meget ud fra resten af min garderobe. Så jeg gik efter lidt print og i afdæmpede farver, hvilket jeg synes er lykkedes meget godt med disse otte sager.

Desuden mangler jeg akut t-shirts/toppe og kjoler, der både kan bruges til hverdag og lidt finere anledninger - her synes jeg særligt at nummer 7 er et godt bud. Jeg fik shoppet lidt af hvert, holdt mig til min overordnede plan, og nu glæder jeg mig bare til at prøve det hele på. Og finde ud af, hvad der ryger med i kufferten til Korsika. Den danske sommer lader jo også til snart at melde sig på banen, så lidt nyt sommertøj var vist på høje tid. Nu håber jeg bare, der er en snert af dansk sommer og over tyve grader tilbage, når vi er hjemme igen fra de franske himmelstrøg. Det kunne være så typisk, at det hele blev brændt af, mens jeg ikke kan nyde godt af det i mine forældres sommerhus og vores egen lille baggård.


Jeg handlede i alt for for 1344 kroner, og med en lille rabatkode endte jeg med at betale 1244 kroner. Det er 155,50 kroner i gennemsnit per køb (inklusiv fragt og returnering, hvilket jo er en del af servicen hos Zalando). Faktisk synes jeg, der er nogle fine kup i blandt mine køb, og så er gennemsnitsprisen slet ikke så slem - det løber bare op, når man har svært ved at begrænse sig ;-)

Faktisk kunne jeg nok godt bruge alle otte ting. Men jeg har ikke brug for så meget nyt, selvom det altid er lækkert med lidt nyheder på hylderne i skabet. Derfor har jeg allerede på forhånd besluttet mig for, at hvis jeg er det mindste i tvivl om nogle af tingene, så ryger de retur. Ofte forsøger jeg at leve med en småuheld pasform, fordi jeg er vild med printet, forsøger at overbevise mig selv om, at jeg vil få en ting brugt, selvom den slet ikke passer ind i resten af mit tøjskab, osv. Den går altså ikke denne gang!

Mit håb er, at det meste sidder rigtig godt og passer ind i min øvrige sommergarderobe. Mit håb er dog også, at jeg returnerer mindst to af tingene, da det både var en dyr omgang, og da jeg reelt set ikke har brug for SÅ meget nyt tøj. Nu må vi se, hvor meget rygrad jeg finder frem, når jeg skal prøve det hele på.

2 kommentarer:

 1. Fine sager! Er især vild med nr 3 :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også ret fin på. Tror den ryger med sydpå :-)

   /Line

   Slet