torsdag den 9. juli 2015

Postkort fra Korsika

I Her går det helt perfekt. Vi er på Korsika, og jeg har endelig fanget en smule adgang til omverdenen (aka. wi-fi) :-) Det er lettere ustabilt her i vores lille hus. 

Tænker at blogge noget mere om vores ferie, når vi snart er i Danmark igen. Dels fordi internettet er meget bedre (og hurtigere!) og dels fordi, jeg gerne vil dele andet end billeder i telefonkvalitet. 


Vi havde to dage alene på et hotel, hvor vi blandt andet svømmede i poolen, tog ind til byen og dystede i bordtennis - hvilket dog var en ret svedig affære og placeret meget smukt mellem træer og blomster, hvilket desværre betød en del myggestik. I lørdags hentede svigermor og min ene svigerinde os i deres lejede bil, og siden har vi delt et lille rækkehus tæt på den skønneste strand.

Ferien her er lige, hvad jeg trængte til. Høj solskin hele dagen (vi kører 30+ grader hver dag), godt med is, snorkling, smukke udsigter og fremragende vin. Og så flades der ud på liggestolen med rosé i glasset og en god bog så meget som muligt! Jeg klager bestemt ikke, og faktisk har vi manden og jeg snakket flere gange om at forlænge ferien hernede. Korsika er virkelig et besøg værd, omend franskmændene ikke har nemt ved engelsk ;-) 

Nyd sommeren, eller i hvert fald fridagene, derhjemme. Glæder mig til at følge lidt mere med i blogland, når vi er hjemme igen. 

1 kommentar:

  1. Skønt! Glæder mig til at se flere billeder derfra - det ser dejlig ud :-)

    SvarSlet