mandag den 20. juli 2015

Lørdagshygge i Odense Zoo

Jeg brugte min lørdag i det fineste selskab. Min søde veninde, Tine, blev mor for seks uger siden til lille Malou. Og de to indtog jeg Odense Zoo sammen med.

Vi havde medbragt frokost og kaffe, som vi sad og hyggede os med. Alt foregår i et lidt andet tempo, når man har en barnevogn og ikke mindst en lille dame med på tur. Det gjorde nu slet ingen ting, for vi havde intet, vi skulle nå. Vi hyggede os bare og nød det, når skyerne ikke lige tog over, gode vejr. 

Frokost blev i øvrigt sluttet af med softice til dessert. Ikke helt skidt. Efter pastasalat og is med krymmel fik vi det på alle dyrene. Malou opfattede, naturligt nok, ikke meget af det hele, men Tine og jeg fik hilst på de mange forskellige dyr. 
Pelikanerne imponerer mig altid lidt. Den der mega fleksible "hud" i næbbet. Det er sgu da smart. Tænk, hvis man kunne bruge sin ekstrahage til lidt opbevaring :-) En af pelikanerne lå uden for deres område. Den så altså lidt olm og skræmmende ud.


Malous første zoo-oplevelse skal naturligvis dokumenteres. Det var dog ikke helt nemt at få både bettepigen i barnevognen og pelikanen i baggrunden med på samme billede.


Kan en kamels pukler punktere?! Det så i hvert fald lidt skørt ud, at især den ene pukkel hang helt slattent ned til siden. Vi kom også forbi flamingoflokken. Dem kan jeg stå og betragte længe uden at kede mig. De er så fine og lyserøde, og med ben, der ligner, de kan knække hvert øjeblik. Eneste problem er, at de altså lugter en hel del. Vi endte med at være i Odense Zoo i lidt over fire timer. Jeg kan ikke forestille mig en meget bedre lørdag eftermiddag end i selskab med en god veninde og hendes alt for nuttede baby. 

5 kommentarer:

 1. Jeg ved ikke, om min første kommentar blev registreret :)
  Det var en rigtig hyggelig dag i det bedste selskab :) Og hvor er det bare nogle gode billeder, du har fået knipset :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der lå ingen andre kommentarer end denne, der afventede godkendelse, så den første er nok glippet :-) Vi må gentage Zoo-successen en anden god gang.

   /Line

   Slet
 2. Gode billeder - det lyder som en god dag :-) Kamelens pukler er jo normalt fyldt med vand, så kan være den er i væskemangel ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en skøn dag! Ja, jeg ved, at de opbevarer væske i puklerne. Tænker bare, at de i zoo har rig mulighed for at få opfyldt depoterne, hvis de er i underskud. Det så i hvert fald lidt skægt ud :-)

   /Line

   Slet
 3. Sikke nogle gode billeder! Er vild med den lille lemur (eller hvad den nu hedder) :)

  SvarSlet