lørdag den 3. oktober 2015

Lørdagens links

Er det allerede lørdag igen?! Sådan tænkte jeg, da det gik op for mig, at det var tid til anden runde af denne slags indlæg. Den er jo god nok, der er gået en uge, og jeg vil dele lidt blandede bloggodter med jer.

Ligesom i sidste uge, så deler jeg links til nogle af de indlæg, jeg bedst har kunne lide i den forgangne uge. Og præcis som sidst er det lidt af hvert, jeg rager ned fra hylderne i blogland. Der er ikke en tydelig sammenhæng i, hvilke indlæg, der gør ekstra indtryk. I denne uge er der alt lige fra lyserød boligindretning til bland andet arbejdskluns, temavalg til ens blog og ikke altid at have lyst til disko-dasko-ture. Jeg håber, I kan lide nogle af indlæggene og måske bliver inspireret til at læse med ved nogle af de dygtige bloggere. Jeg elsker i hvert fald selv at støde på nye skriblerier her i blogland og finde nye at læse med hos.


Anne-Li lavede et indlæg med fint workwear. Jeg blev virkelig inspireret af flere af tingene, og jeg lurede både på en skjorterne, flere par bukser og et par sko. Har ikke klikket noget hjem, men indlægget satte gang i nogle tanker omkring, hvad i min garderobe, der fungerer i arbejdssammenhænge, og hvad jeg egentlig godt kunne have bruge for at tilføje. Bliv inspireret af Anne-Lis collage lige her.


Dette indlæg fangede mig allerede ved overskriften, som både indeholder boliginspiration og lyserød. To ting, som jeg holder meget af. Efter at have læst indlægget har jeg gået og luret på, hvor jeg kan proppe små portioner tøsefarvede ting ind i vores lejlighed, så manden stadig kan holde ud at bo her. Jeg slipper nok ikke af sted med et lyserødt sengetæppe, et lyserødt lammeskind eller en lyserød væg. Reolen i indlægget, som ikke er tøsefarvet, kunne jeg snildt se flytte ind her. Læs Jeanetts indlæg her.
Det her indlæg gav mig virkelig mundvand. Nøj, hvor fik jeg lyst til at prøve kræfter med romkugler. Ofte har man hørt historier om, hvor klamt det er, når bageren laver dem af diverse kagerester. Den her opskrift lyder dog helt igennem lækker og som noget, jeg ikke helt har kunne glemme. Hvis I er alt for kagesultne så pas på med at læse dette indlæg.

Ren og rå outfit-inspiration. Camille har en mere rocket stil, end jeg har. Hun er så gennemført, og jeg bliver altid inspireret til at inddrage en eller flere detaljer fra hendes outfits i mine egne. Denne gang delte hun et tilbageblik på pailletter, og hvordan de kan tone ens udtryk både op og ned. Jeg fik straks lyst til at hoppe i min sorte pailletsag og sætte den sammen med en grov strik. Se selv i indlægget her, hvor sejt man kan bruge de glimtende tøjstykker på mange forskellige måder.


Et af de mere tankevækkende indlæg i denne uge kom fra Mia. Jeg sad efterfølgende og kunne genkende en del af de beskrevne følelser fra mig selv. Ind i mellem har jeg også langt mere lyst til at sidde hjemme og drikke en flaske vin og spille et brætspil fremfor at stimle sammen som sardiner i en dåse på et diskotek, hvor musikstøjen gør det umuligt at føre en samtale. Det er sgu okay ikke altid at gide party for fuld hammer, og det er endnu mere okay at turde sige det højt og mærke efter, hvad man har lyst til. Læs indlægget her.


Jeg overvejer i allerhøjeste grad at rykke min blog over på mit eget domæne og bygge den op i Wordpress. Derfor vil jeg gerne dele dette fine indlæg om, hvordan man vælger et godt tema til sin blog, og hvad man skal være opmærksom på. Det er bogmærket på min computer, så jeg kan vende tilbage til det, når/hvis det bliver aktuelt. Læs med lige her.

Hvis I er stødt på nogle særligt gode indlæg i den senere tid, så del dem endeligt i kommentarfeltet. Rigtig god weekend :-)

4 kommentarer:

 1. Hej Line. Tusind tak for de fine ord om mit indlæg. Jeg er glad for, at det kunne hjælpe dig. På min blog kan du også læse flere guides om blogging, og ellers må du endelig sende mig en mail på lundkatrine@live.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. http://udelukkendelund.dk/category/blogguides
  Kh. Katrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Katrine,
   Tak for din kommentar. Jeg kan meget nemt få brug for en smule hjælp på vejen. Det er en smule uoverskueligt både at skifte platform (fra blogger til wordpress), at oprette egen wordpress-hjemmeside (hvor wordpress-blog skal installeres) på eget domæne og at finde en måde at få alt gammelt indhold med over på den nye side.

   /Line

   Slet
 2. Er du gal, jeg har fået mange kliks fra dig de seneste to uger. Tusind tusind tak for at linke, det blev jeg glad for! Og også for de pæne ord. Mange tak <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Jeanett.

   Jeg deler jo bare de indlæg, jeg har kunne lide allerbedst i den forgangne uge. Er glad for, at kan skabe lidt trafik hos dig og opmærksomhed på en fellow Odense-blogger :-)

   /Line

   Slet