torsdag den 10. december 2015

Blogjulekalender // 10. december

Godaften! Jeg er helt baldret i dag. Først og fremmest har jeg været på job, men jeg nøjede med mine fire timer i dag. Til gengæld besluttede jeg mig for at smutte i fitness her til aften og være med på et hold (BodyAttack), som jeg ikke har kastet mig ud i i næsten et år. Jeg skal da love for, at det kan mærkes på konditionen, hvor lidt jeg har motioneret på det sidste. Men nu kom jeg af sted, og det er jo som altid drønlækkert, når det er overstået. Dog frygter jeg en del for min mobilitet og graden af ømme muskler i morgen ;-)

Det skal handle om endnu en dygtig bloggerinde i dag. Julie Monberg har jeg først for nyligt opdaget, men jeg var ikke i tvivl om, at hun skulle være med i min julekalender. Som I kan se på hendes svar, så er hun sprudlende, fuld af ord, og hun har virkelig noget på hjertet. Hvis I vil lære hende lidt bedre at kende om finde ud af, om hun nogensinde har troet på julemanden, så læs med.

Her i julemåneden kører en julekalender, hvor forskellige bloggere svarer på tre julede spørgsmål. I kan godt glæde jer, for det er nogle dygtige og søde bloggere, der åbner lidt op for deres julehjerte herinde. Der er både bloggere fra mode-, bolig-, fitness-, forbrugs-, mommy- og livsstilskategorien med i min julekalender - så der er lidt i godteposen for enhver smag.

Som sagt er Julie Monberg et relativt nyt blogbekendtskab for mit vedkommende. Jeg er SÅ glad for, at jeg nåede at finde frem til hende digitale univers juliemonberg.dk, inden denne julekalender er omme. Julie er 26 år, fotograferings-entusiast, livsnyder og cand. mag. i designledelse, og så bor hun sammen med sin forlovede i Kolding. I den nærmeste fremtid skal hun giftes, finde sin rette hylde som færdiguddannet, finde bolig - så der er grund til at følge med på hendes blog, uanset om man er til bryllup, personlige indlæg og karriereovervejelser eller boligtanker. Jeg sluger det hele råt! Julie har en masse på hjertet og ikke er bange for at give en lille flig af sig selv på sin blog. Variationen og kvaliteten af indlæggene er noget af det, der tiltaler mig - og så virker Julie som en, man virkelig godt gad være veninder med :-)


Bonusinfo: Det tredje spørgsmål går igen i alle indlæg, så det har alle deltagende bloggere svaret på. Julekalenderen herinde kan forhåbentligt også give lidt inspiration til din egen ønskeseddel - eller til hvad du skal give andre i gave.


Jeg håber, I har haft den skønneste 10. december. Kryds lige fingre for, at jeg kan komme på benene og kravle af sted på job i morgen trods muskelsmerter, ik'? Det kunne være rart ikke at være totalt bevægelseshæmmet.

2 kommentarer:

 1. Tusinde tak for det fine indlæg. Jeg kan slet ikke takke nok for alle de fine, fine ord (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da så lidt Julie. Jeg elsker at følge med dig, og jeg er virkelig glad for, du ville svare på lidt julespørgsmål :-)

   Go' fredag

   /Line

   Slet