fredag den 11. december 2015

Blogjulekalender // 11. december

Jubiii, så blev det weekend. Er I weekendklar? Det er jeg i hvert fald. Og jeg går den dejligste, omend lidt travle, i møde. I dag var jeg ved frisøren. Så nu er manken blond igen, og jeg er klar til fødselsdage, julefrokoster, juleaften og nytårsaften i den kommende tid. Det er altid dyrt at få fikset lokkerne, men det virkelig også rart at få det gjort! I morgen skal jeg have købt en gave til min venindes søn (og måske få begyndt på de der julegaver, ahem), og i morgen aften skal jeg til fødselsdag ved min fætter. Søndag skal gå med at fejre en venindes søn, der fylder et år, og aftenen skal tilbringes ved svigermor, der har inviteret på flæskesteg.

Efter en tur i frisørstolen fik jeg shoppet en smule. Jeg har længe været vild med den dybe, mørkegrønne farve. Så da jeg så en fin kjole med grove blonder i netop den farve, så måtte den med hjem. Den var til halv pris, så jeg slap kun 100 kroner for den. Det bedste af det hele er dog, at der er plads til rigeligt at spise i den :-) Kjolen er perfekt til at kunne fungere som hverdagskjole med sneakers, tykke strømpebukser og en grov cardigan til og som festkjole med lidt smykker og måske lidt hæl på skoene.

I dag er det Miss Jeanett, der har været så sød at svare på mine tre spørgsmål. De fleste af jer kender hende nok i forvejen. Hvis I er fra Odense, som jeg selv er, så kan I i hvert fald næsten ikke have undgået at stifte bekendtskab med hendes blog. Læs med, hvis I vil vide lidt om det perfekte outfit til julen, og hvordan hun helst tilbringer en snevejrsdag.

Se flere af Jeanetts ønsker lige HER


Her i julemåneden kører en julekalender, hvor forskellige bloggere svarer på tre julede spørgsmål. I kan godt glæde jer, for det er nogle dygtige og søde bloggere, der åbner lidt op for deres julehjerte herinde. Der er både bloggere fra mode-, bolig-, fitness-, forbrugs-, mommy- og livsstilskategorien med i min julekalender - så der er lidt i godteposen for enhver smag.

Miss Jeanett, eller rettere sagt Jeanett Drevsfeldt, er en af de mest garvede bloggere her i landet. Hun har blogget i mange år efterhånden på missjeanett.dk, og til at starte med var bloggen især fokuseret på mode. Det er den stadigvæk i høj grad, for man kan altid finde bud på fine, festlige og farverige outfits til bryllupper, julefrokoster, sommerfester eller andre begivenheder inde ved Jeanett. Mode er dog ikke det eneste, der optager den odenseanske blogger. Der er fyldt med rejser, personlige indlæg, mommy-stuff (Jeanett er mor til søde Bella), konkurrencer, boliginspiration og en gang i mellem et politisk indspark, da hun er forlovet med et af byens byrådsmedlemmer. Hvis I ikke allerede følger med inde ved Miss Jeanett, så skynd jer at gør det :-)

Bonusinfo: Det tredje spørgsmål går igen i alle indlæg, så det har alle deltagende bloggere svaret på. Julekalenderen herinde kan forhåbentligt også give lidt inspiration til din egen ønskeseddel - eller til hvad du skal give andre i gave.

3 kommentarer:

 1. Igen er der en overskrift, der driller. Bare en heada up, for super fint indlæg og så hyggeligt at læse med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så sød at gøre opmærksom på det. Tusinde tak. Jeg har fået rettet det til :-)

   Slet
 2. Prinsesse stellet er bare det fineste, jeg elsker også mit - dog er det ikke på ønskesedlen i år, men får nogen lyst til at forære mig en morgenmads skål eller to, klager jeg ikke ;)

  - Anne

  SvarSlet