mandag den 14. december 2015

Blogjulekalender // 14. december

Jeg når lige at smide dagens blogjulekalenderlåge herind, før mandag d. 14. december er forbi. Og hvilken mandag!? Det blev dagen, hvor jeg fik styr på samtlige julegaver (og gaver til mandens ph.d.-forsvar) inden for tre timer. Kun to var købt på forhånd. Jeg elsker at handle lige netop julegaver i fysiske butikker. Der er så flot inde i byen med alle julelysene, og jeg kan gå og spekulere over, om det mon skal være det ene eller det andet, der skal ligge under juletræet. Men sørme om ikke flere af de gaver, som jeg havde udtænkt, var umulige at opdrive. Jeg har vel købt næsten halvdelen på webshops i år, hvoraf nogle dog er bestilt og betalt gennem den fysiske butik. Nu krydser jeg fingre for, at det hele når frem :-)

I dag er det Thea, der har svaret på tre julespørgsmål. Hun blogger en del om forbrug, så jeg har spurgt ind til netop det emne - her midt i overforbrugets højtid. Thea sendte lidt billeder med fra sit "julehjem" - dem kan I se nederst i indlægget.Her i julemåneden kører en julekalender, hvor forskellige bloggere svarer på tre julede spørgsmål. I kan godt glæde jer, for det er nogle dygtige og søde bloggere, der åbner lidt op for deres julehjerte herinde. Der er både bloggere fra mode-, bolig-, fitness-, forbrugs-, mommy- og livsstilskategorien med i min julekalender - så der er lidt i godteposen for enhver smag.

Thea er den seje kvinde, der står bag bloggen ganskeenkelt.dk (og i øvrigt også langsomtliv.dk). Jeg har fuldt med i lang tid på hendes blog, som jeg aldrig bliver træt af. Thea er nemlig garant for gennemarbejdede indlæg, der altid inspirerer eller giver stof til eftertanke. Hun blogger en del om mode, nærmere betegnet at skabe sig den perfekte garderobe, hvor holdbarhed og bæredygtighed er nøgleord. Snart går hun i gang med at skrive sit speciale - uddannelsesmæssigt bevæger hun sig indenfor psykologi, design og forbrug. Så hendes uddannelses går perfekt i spænd med bloggens fokus. Thea var, sammen med Trine Lykke, en af drivkræfterne bag, at jeg lagde en shoppingstrategi sidste år. De to har netop annonceret et samarbejde i det nye år, som jeg er spændt på at lære mere om. Hvis I trænger til lidt garderobe-, og forbrugstanker, så er Theas blog virkelig et besøg (eller mange!) værd. Hun er altid sød og interesseret, når man efterlader en kommentar til hendes indlæg.

Bonusinfo: Det tredje spørgsmål går igen i alle indlæg, så det har alle deltagende bloggere svaret på. Julekalenderen herinde kan forhåbentligt også give lidt inspiration til din egen ønskeseddel - eller til hvad du skal give andre i gave.
1 kommentar:

  1. Tusind tak for den søde beskrivelse - det var en fornøjelse at være med :)

    SvarSlet