tirsdag den 1. marts 2016

Fødselsdagsfejring og mine gaver

Jeg har jo fødselsdag på en dag, som kun stikker snuden frem hvert fjerde år. I kan læse lidt mere om, hvordan det er at have fødselsdag en særlig dag lige her. I samme indlæg delte jeg min ønskeseddel. Jeg er blevet fejret jævnt fordelt over både lørdag, søndag og mandag. Så jeg er den grad blevet begavet ;-)

Lørdag havde jeg inviteret familien til frokost og kage. Desværre var flere ramt af sygdom, men det blev en hyggelig eftermiddag alligevel. Jeg fik de fineste gaver, og jeg stornød det rare selskab. Vores opvaskemaskine valgte at stå af om formiddagen, så oprydningen efter 11 frokostgæster var en anelse uoverskuelig.

Som om gaverne på collagen ikke er nok, så fik jeg også penge, et gavekort til saxo.com og sadelbetræk til cyklen. Stine Goya kjolen fik jeg jo allerede på forskud juleaften, så den hoppede jeg naturligvis i til fødselsdagsfejringen.

1. Løbeshorts // 2. Støjreducerende høretelefoner // 3. Stine Goya kjole // 4. Sengetøj // 5. Bestik // 6. Gavekort til Kok & Vin // 7. Lipshine (en blanding af læbepomade og læbestift) // 8. Kogebog // 9. Uldcardigan // 10. Bog

Søndag morgen vågnede jeg ved lyden af porcelæn ude i køkkenet. Manden var ved at stille alt på plads - efter at have vasket op i en time! Hold nu op, hvor var han i høj kurs efter den bedrift. Opvask er nemlig på min top tre over hadeopgaver i selskab med tøjvask og rengøring.

Manden skulle være væk det meste af min fødselsdag på grund af et møde i København. Så han havde inviteret mig ud at spise søndag aften, uden at fortælle mig hvor vi skulle hen. Vi spiste på et nyåbnet sushisted. Jeg har aldrig spist running-sushi før, og jeg har haft en frygt for, at kvaliteten ville være ringe og maden kedelig. Det var den ikke! Det hele smagte virkelig godt og frisklavet. Desuden var der edamame-bønner, frugt, små forårsruller og meget andet end sushi. Der er også en typisk buffet med nudler, grøntsager, kød, ris og lignende. Jeg holdt mig dog primært til sushien. Det er bestemt ikke sidste gang, vi spiser der. Jeg stoppede først, da jeg ikke kunne klemme en centimeter mere ned. Det er altså svært at stoppe i tide, når al den lækre sushi kører forbi én, ik'?

Vi sov inde i stuen, da jeg gerne ville se Oscar-showet. Jeg holdt mig vågen til omkring klokken tre, hvor de først skulle i gang med at dele statuetter ud, men så måtte jeg opgive kampen mod de tunge øjenlåg. Manden vækkede mig klokken halv seks med fødselsdagssang, gave og morgenmad - det passede perfekt med, at vi nåede at se de store priser bliver uddelt. Jeg heppede, ligesom resten af verden, på Leonardo DiCaprio. Hans sejr var så velfortjent.På kontoret var der flag på mit skrivebord, og jeg havde været forbi bageren efter en kanelstang til kollegerne. Eftermiddagen tilbragte jeg ude ved mine forældre, hvor jeg fik den smukkeste buket blomster med hjem. Desuden nåede jeg at dase i deres badekar i over en time. Jeg skal virkelig eje et badekar en dag. Det er jo ren selvforkælelse at slappe af i sådan et med kold drikkelse og læsestof inden for rækkevidde.

Det har været en herlig fødselsdagsweekend. Så gjorde det alligevel ikke så meget, at min "ægte" fødselsdag (som jeg har ventet på i fire år) faldt på en mandag. Det var i hvert fald den bedste mandag i meget lang tid!

2 kommentarer:

  1. Tillykke - ser ud og lyder til du rigtig blev fejret! Flotte blomster og skønne gaver må man sige :-)

    SvarSlet
  2. Ih hvor lyder det bare som dejlig fejring!! Og en dag må du spise running på "min" lokale lige overfor mig, den er også god :) Lækre gaver du bliver så glad for de høretelefoner på jeres flyvetur :)

    SvarSlet